Cristina Ionescu Berechet (2014-10-01)

Ne face plăcere să vă invităm miercuri 20 august, ora 17.00, la Galeria Arta din Câmpulung-Muscel, unde va avea loc vernisajul expozitiei de pictură între Isarlak si Bestiar

Expune Cristina Ionescu-Berechet, absolventă a Facultătii de Teologie Ortodoxă a Universitatii din Bucuresti, Sectia Conservare-Restaurare, artist vizual, activă în domeniile picturii, educatiei plastice, fotografiei și ilustratiei de carte pentru copii. A participat la mai multe expozitii (de grup) nationale și internationale de pictură și fotografie, având totodată și trei expozitii personale de fotografie, la Bucuresti (Teatrul National și Centrul Uniunii Arhitectilor) si Câmpulung (Galeria Arta).

Între Isarlak si Bestiar este prima expozitie personală de pictură a artistei. Lucrările sale  vă invită să pășiți într-un tărâm în care miniaturile, ornamentele minutios realizate si parfumul unei epoci uitate se întâlnesc în mod fericit. Făpturi mitologice, izvoare fermecate, bărbi si conduri, toate acestea si-au găsit locul aici, undeva între Orient si Occident, între mitologie si istorie.

Invitate: Carmen Oprescu (istoric de artă), Mara Diaconu (artist plastic) si Ruxandra Grigorescu (artist plastic).


Expoziția va fi deschisă în perioada 20 august-12 septembrie 2014.


Va asteptam.

Ioan Craciun,

Director al Editurii Ars Docendi-Universitaea din Bucuresti

Curator al Galeriei Arta

video

Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.