Grigore Popescu Muscel

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 14 decembrie, ora 11:30, la Galeria Arta  din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției Maeștrii artei murale: Grigore Popescu-Muscel, Mirela Popescu.

Prezintă criticul de artă Doina Mândru. 
      
Grigore Popescu-Muscel și Mirela Popescu sunt pictori cu o impresionantă operă, muraliști, iconari și restauratori, recunoscuți prin prestigioase premii și distincții pentru numeroasele ansambluri restaurate sau realizate. 

Expoziția, itinerată de către Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, Mogoșoaia, va fi deschisă în perioada 14 decembrie 2013-18 ianuarie 2014.


2013-12-10

Ary MURNU

Ne face plăcere să vă invităm duminică 3 noiembrie 2013, ora 12:00, la Galeria Arta (http://www.galeriaarta.ro/) din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției de pictură Românii de sub munte, cuprinzând lucrări de Ary Murnu.

 

Aristomene Murnu Gheorghiades (1881-1971), cunoscut mai ales sub numele de Ary Murnu, a fost un foarte apreciat pictor, grafician și machetator de mărci poștale, bacnote și monede românești, de origine aromână și unul dintre cei mai importanți caricaturiști din epocă.

 

Expoziția care cuprinde cu precădere peisaje montane din Argeș și Muscel, va fi prezentată de criticul de artă Doina Mândru.

 

Vă așteptăm!

 

Ioan Crăciun
Director al Editurii Ars Docendi-Universitatea din București
Curator al Galeriei Arta

2013-10-30

Bob Nicolescu

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 28 septembrie 2013ora 11:00, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției de PICTURĂ a artistului plastic Bob Nicolescu, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România și al Uniunii Cineaștilor din România.

             Bob Nicolescu este absolvent al Academiei de Arte Plastice Nicolae Grigorescu din București, secția pictură, clasa profesorului Corneliu Baba în 1973.
             Între anii 1974-1977 activează ca designer și grafician în diverse domenii: grafică de carte și disc muzical, grafică publicitară. Din 1977 lucrează ca scenograf de film.
             Este prezent în majoritatea expozițiilor și saloanelor oficiale de pictură și grafică, trienalele de scenografie, manifestări artistice în străinătate, expoziții personale în țară și în străinătate. 
             Expoziția actuală de PICTURĂ cuprinde o parte din cele mai recente lucrări ale sale.

Vă așteptăm!

Ioan Crăciun
Director al Editurii Ars Docendi-Universitatea din București
Curator al Galeriei Arta

2013-10-30

expozitie fotografie

Ne face placere sa va invitam vineri 23 august 2013, ora 17 la galeria ARTA din Campulung Muscel, unde va avea loc vernisajul Expozitiei itinerante de fotografie - Huib Rutten.

În februarie 2013 fotograful german Huib Rutten a vizitat adăpostul pentru câini din Smeura - cel mai mare de acest fel din Europa (după cum atestă Guinness World Records), în vederea realizării unui proiect fotografic. Scopul expoziției de față este acela de a aduce în atenția publicului instantanee din viața personalului de la Smeura si a cainilor aflati in ingrijire.
 
Prezentata pana acum publicului din Pitesti (Biblioteca Judeteana Arges) si Mioveni (Centrul Cultural) expozitia este realizata cu sprijinul domnilor Sorin Danut Radu, referent la Centrul Creatiei Arges, si Marius Ciurcu, fotograf.
Va asteptam.
 
Ioan Craciun
Director al Editurii Ars Docendi-Universitatea din Bucuresti
Curator al Galeriei Arta

2013-08-21

ZILELE MUNICIPIULUI

Ne face plăcere să vă invităm la evenimentele organizate de Editura Ars Docendi-Universitatea din Bucuresti cu ocazia Zilelor Municipiului Câmpulung (13-21 iulie):

Sala Mare a Primăriei

Joi 18 iulie 2013, ora 16.30
Lansare de carte: Titanic Vals de Tudor Mușatescu, Editura Ars Docendi, 2013
Ediție de Ioan Crăciun. Posfață de Bogdan Mușatescu
Invitat: Bogdan Mușatescu

Galeria Arta

Vineri 19 iulie 2013, ora 17
Expoziție de caricatură Bogdan Petry & family
Expune Bogdan Petry, grafician la "Cațavencii"

Vă așteptăm!

Ioan Craciun
Director al Editurii Ars Docendi
Curator al Galeriei Arta
 

2013-07-15

Tapiserie si pictura

 

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 15 iunie, ora 11:00, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției de pictură și tapiserie a artistei plastice Constantina Dumitru, membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Tema expoziției este peisajul montan din Muscel (case, peisaje, flori). 

Începând cu anul 1971, Constantina Dumitru a deschis numeroase expoziții personale și de grup în România și în străinătate (tapiserie și pictură), remarcându-se și prin participări la cele mai importante târguri internaționale de artă.
      În 2012, a obținut Diploma de onoare la Salonul Internațional de Pictură al Å¢ărilor Balcanice.
     Artista are lucrări în colecții particulare și în muzee din România, Germania, Ungaria, S.U.A., Japonia, Franța etc., dintre care amintim: Muzeul Lemnului din Baia Mare și Muzeul de Artă din Tulcea, iar în străinătate la sediul O.N.U. din Geneva și Ambasada României la Tokio. 

 
 

În cadrul evenimentului de sâmbătă  15.06.2013, ora 11.00 de la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, va avea loc și prezentarea cărții Anotimpurile copilăriei de Cristina Ungureanu.

Membră a Cenaclului de Arte Plastice „I.D. Negulici” din Câmpulung și cu o activitate de peste 28 de ani în învățământul preșcolar, Cristina Ungureanu  a mai publicat la Editura Ars Docendi Vers, Culoare și Poveste (2011), Din natură adunate (2010) și Microunivers în vers (2009).

     

 

Vă așteptăm!

Ioan Crăciun
Director al Editurii Ars Docendi
Curator al Galeriei Arta

 

2013-06-07
expozitii mai vechi
Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.