Expozitie AUTOGRAFE

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 25 martie 2017ora 12:00, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură AUTOGRAFE.

Sunt expuse lucrări ale membrilor Cenaclului de Artă Plastică „Ion D. Negulici” din Câmpulung Muscel. 
Vernisajul conferă și cadrul lansării albumului cu același nume, al patrulea din seria de lucrări de acest fel ale cenaclului.

Expoziția va fi deschisă în perioada 25 martie - 20 aprilie 2017

Vă așteptăm.

2017-03-23

Expozitie Alexandru Pahonțu

Ne face plăcere să vă invităm duminică 5 martie 2017ora 13:00, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură „DINCOLO DE UMBRE”. Expune Alexandru David PAHONȚU.


Lucrările sunt rezultatul preocupărilor autorului în domeniul artelor plastice, concretizate în pofida handicapului său major de vedere.  

Expoziția a fost propusă și susținută de artistul plastic și scenograful Bob NICOLESCU

O parte dintre lucrările expuse sunt însoțite de gânduri sau strofe din poeziile autorului, selectate și tipărite într-o formă specială la Editura Ars Docendi. 

 

Invitați la vernisaj: actorul Dorel VIȘANregizorul Șerban MARINESCU, flautistul Ion Bogdan ȘTEFĂNESCU, jurnalistul Bogdan FICEAC


Absolvent al Facultății de Teologie (secția Pastorală) din cadrul Universității din Pitești (2002), Alexandru Pahonțu este în prezent preot la Parohia Lereștii de Jos, fiind și președinte al Asociației Lerești-Muscel. Se manifestă și în alte domenii artistice: muzică (a înființat corul de copii Vocea Credinței), literatură (are în pregătire un volum de poezii la Editura Ars Docendi) ș.a

 

 

Expoziţia va fi deschisă în perioada 5 - 23 martie 2017.

 

Vă aşteptăm.

 

Ioan Crăciun

Director al Editurii Ars Docendi

Curator al Galeriei Arta

 

2017-03-02

Expozitie Mara Diaconu

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 4 februarie 2017, ora 11:30, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură şi grafică „SIMFONIE” a artistei plastice Mara Diaconu. 

 

 

 

Membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România, secţia grafică, absolventă a Facultăţii de Arte Plastice a Universităţii Al.I.Cuza” din Iaşi şi a Institutului de Arte Plastice Nicolae Grigorescu” din Bucureşti, Mara Diaconu este un nume de referinţă în arta plastică românească contemporană. Între anii 1990 şi 2010 a fost profesor de grafică la Liceul de Arte Dinu Lipatti” din Piteşti. De-a lungul timpului, a deschis numeroase expoziţii în ţară şi în străinătate, având multe lucrări în patrimoniul unor instituţii de cultură şi în colecţii private.

 

 

 

Expoziţia va fi deschisă în perioada 4 februarie - 4 martie 2017.

 

 

 

Vă aşteptăm!

 

 

 

Ioan Crăciun

 

Director al Editurii Ars Docendi

 

Curator al Galeriei Arta

2017-02-01
expozitii mai vechi
Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.