Biserici din suflete de copil

   Sunt prezentate lucrari ale Cercului de Pictura ANTEU al Casei de Cultura a Sindicatelor Mioveni - Pictorul Cornel Carstea si elevii sai: Andreea Calina, Andrei Hernest, Costin Giugea, Elena Barleanu, Delia Smaranda, Iulia Smaranda, Lavinia Fulgeanu, Madalina Duma, Laura Deaconu, Narcis Ene, Oana Boian, Doina Voicu, Andra Dorojan, Bianca Dragne, Alexandra Dumitru, Adrian Gavrila.
   Mai expun Irina Mihailescu, de 8 ani, din Campulung precum si pictoritele Maria Proca-Jinga si Rodica Ivancu (din Campulung Muscel). 
   Invitat: pictorul Dragos Filip, membru U.A.P. Bucuresti.

2006-03-06

Diana Borundel - Natural Art

   Scenograf, artist decorator, nascuta la 25 mai 1968 in Bucuresti, a absolvit sectia de scenografie a Universitatii Hyperion.
   Membra a U.C.I.N. si a A.A.P., realizeaza colaborari la cateva filme artistice si documentar-artistice, treisprezece expozitii personale, scenografia si costumele piesei de teatru Efectul razelor gama asupra anemonelor cu premiera la Teatrul Al. Davilla din Pitesti in noiembrie 2000.
   In decembrie 2000 a participat la Salonul National de Masti Traditionale de la Teatrul National, Sala Artexpo. Este inscrisa in volumul 4 din Enciclopedia Artistilor Plastici. Are numeroase colaborari cu articole de bricolaj, decoratiuni si stilism la mai multe reviste, participari la targururi si tabere de creatie in calitate de creator popular sau/si artist plastic,iar in 2006 este absolventa a cursului de design ambiental al Universitatii Dalles.
   Obtine Premiul pentru refolosirea elementelor traditionale la Festivalul Studentesc de Design Vestimentar Bucuresti 1995. Membra A.N.T.R.E.C. participa la toate manifestarile expozitionale organizate de aceasta.

2006-04-17

Bob Nicolescu - Nud si portret

Membru titular al Uniunii Artistilor Plastici din Romania.
   Absolvent al Academiei de Arte Plastice Nicolae Grigorescu din Bucuresti, sectia pictura, clasa profesorului Corneliu Baba in 1973.
   Intre anii 1974 - 1977 activeaza ca designer si grafician in diverse domenii: industrie usoara, grafica de carte si disc muzical, grafica publicitara.
   Este prezent in majoritatea expozitiilor si saloanelor oficiale de pictura si grafica, trienadele de scenografie, manifestari artistice in strainatate, expozitii personale in tara si in afara.

2006-03-17
expozitii mai vechi
Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.