Vitrinele toamnei (2011-09-02)

  In cadrul ultimei editii a Targului International de Carte GAUDEAMUS, Editura Ars Docendi-Universitatea din Bucuresti a lansat volumul Vitrinele toamnei de Tudor Musatescu, editie ingrijita de Bogdan Musatescu si Ioan Craciun. Evenimentul a fost insotit de expozitia Tudor Musatescu.40 de ani de la iesirea din scena si s-a bucurat de participarea domnilor Bogdan Musatescu, Ilinca Tomoroveanu, Traian Stanescu si Gavril Patru, actori la Teatrul National din Bucuresti, Lucia Hossu-Longin si Dan Necsulea, realizatori TVR, precum si a unor actori tineri de la Teatrul Mic si Compania Dell Arte.

     Gandita pentru a fi adusa si la Campulung, dar amanata de mai multe ori din motive obiective, expozitia, intr-o forma mult extinsa, va fi prezenta acum pe simezele Galeriei Arta din Campulung Muscel.

     Realizator: Ioan Craciun, director al Editurii Ars Docendi.
 
     Vernisajul va avea loc vineri 2 septembrie 2011, ora 11, odata cu prezentarea volumului Vitrinele toamnei, reeditare in facsimil a editiei din 1926 , publicata la Tipografia si Libraria Gh. N. Vladescu - Campulung Muscel.
      Invitat special: Bogdan Musatescu, fiul scriitorului, actor la Teatrul National din Bucuresti
      Vor mai fi prezenti: Lucia Hossu-Longin, Dan Necsulea, Gavril Patru
      Expozitia cuprinde reproduceri dupa fotografii, documente, manuscrise, fragmente de jurnal, din arhivele si colectiile domnilor Bogdan Musatescu, Ioan Craciun, Anca Mirea, Dumitru Georgescu, Gheorghe Chita, selectiuni din albumul Campulungul lui Musatescu, autor Ioan Craciun, Ars Docendi 2003, imagini din piesa Titanic Vals (Teatrul Nottara, 2003), caricaturi de Bogdan Petry si desene de Constant Damboianu.

 

fotografie
vizualizeaza galerie foto

video

Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.