Bogdan Petry - Vijelie de Sfantul Ilie (2006-06-21)

   Expozitia este prezentata sub titulatura "Vijelie de Sfantul Ilie cu caricaturi de Bogdan Petry estetician la Academia Catavencu". 
   Expozitia cuprinde si o serie de `texte`:
      - Paul Pistea, `Nuemberg, republica f.g.`: `Poe si filosofism`;
      - Ioan Craciun, Loco, re-publica: `Bule si Buline`;
   Este deschisa in perioada: 21 iulie - 18 august 2006.

Expozitie

   Asa cum sugereaza si titlul, in cadrul vernisajului au fost expuse lucrari realizate de Bogdan Petry. In imaginile de pe site sunt prezentate cateva imagini de ansamblu ale galeriei dar si cateva dintre lucrarile expuse. 

vizualizeaza galerie foto

Biografie Sumara

   Este nãscut în anul 1965 la Bucuresti. A absolvit Academia de Arte Plastice - Bucuresti, în 1996, fiind de profesie plastician.
   Membru al Cenaclului de arte plastice "Ioan D. Negulici" din anul 2000.
   Pasiuni: storybord, caricatura.
   A participat cu lucrãri de graficã si picturã la diferite expozitii colective organizate în timpul anilor de studiu si la altele organizate în Câmpulung Muscel de Cenaclul de arte plastice "Ion D. Negulici" (ultima, în 1988). 
   Expozitii de grup: 1996 - Teatrul "Nottara" - Bucuresti; 1997 si 1998 - Casa de culturã "Tudor Musatescu" - Câmpulung "Festivalul de satirã si umor", caricaturã politicã - portret; 1999 - Bucuresti, alãturi de Horatiu Mãlãele si alti caricaturisti; 1997 - 1999 în S.U.A., Argentina, Brazilia; 2000 - "Cãminul artei" - Buci, caricaturã; Festivalul “Carnevale” - Venetia.


Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.