Expozitie Virgiliu Parghel (2016-11-14)

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 15 octombrie 2016, ora 11, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției de pictură al artistului plastic Virgiliu Parghel. Invitată la vernisaj: Doina Lavric Parghel, interpret de muzică populară tradițională.
Absolvent al Institutului de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” din București, secția Pictură (promoția 1979), Virgiliu Parghel a fost asistent la Conservatorul de Muzică  și Arte Plastice „George Enescu” Iași (1990-1993) și lector la Universitatea Națională de Arte București. Nume de referință în arta plastică contemporană, între 1973 și 2016 a deschis foarte multe expoziții personale în țară și în străinătate, fiind prezent și în cadrul celor mai importante expoziții colective și tabere de creație. Are un număr mare de lucrări în colecții private și ale unor instituții.
Doina Lavric Parghel este una dintre cele mai apreciate și mai speciale interprete, însoțindu-se de voce și cobză. Între 2005 și 2010 a cântat alături de Grigore Leșe în spectacolele acestuia, în săli de teatru, filarmonici, catedrale, biserici, pe scene din țară ori din străinătate.

Expoziția va fi deschisă în perioada 15 octombrie - 11 noiembrie 2016.
 

video

Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.