Expozitie icoane (2016-12-21)

Ne face plăcere să vă invităm joi 22 decembrie, ora 15.30, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției de artă sacră Ferestre către cer.

Expun:

Elena Borundel și invitații săi în expoziție – Daniela Chirculescu și Alexandru Marinescu.

 

Elena Borundel, membră a UAP, este licențiată a Facultății de Arte și Scenografie din cadrul Universității Hyperion, absolventă a Facultății de Teologie Ortodoxă „Iustin Patriarhul”, specializarea Artă Sacră, precum și a masterului Artă Sacră în Contemporaneitate. În 2009 a fost distinsă cu premiul In Honoris, „pentru contribuția adusă la renașterea Școlii de Artă București”, fiind, de asemena, profesor și expert consultant al acesteia, încă din 2007.  

Expune: icoană pe sticlă, tempera pe lemn, mozaic, vitraliu Tiffany, pastel, frescă.

 

Daniela Chirculescu, membră a UAP, este licențiată a Universității Naționale de Arte din București (Modul Pedagogic de Artă), a Facultății de Teologie Ortodoxă „Iustin Patriarhul”, specializarea Artă Sacră, și a masterului Teoria și Practica Imaginii (Universitatea Ion Mincu, București, Centrul de Excelență în Studiul Imaginii)

Expune icoane pe sticlă.

 

Alexandru Marinescu este artist plastic, unul dintre cei mai vechi membri ai Cenaclului I.D. Negulici din Câmpulung Muscel. A absolvit în 1975 Școala Populară de Artă din Câmpulung, clasa profesor Alexandru Donici. Este membru al UAP și meșter iconar atestat.

Expune icoane pe lemn.

 

 

Expoziția va fi deschisă între 22 decembrie 2016 și 20 ianuarie 2017.

 

Vă așteptăm.

 

Ioan Crăciun,

Director al Editurii Ars Docendi

Curator al Galeriei Arta

egorie

video

e


Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.